MARXA NÒRDICA I IOGA AERI

UNA EXPERIÈNCIA SENSORIALMENT SALUDABLE!! AIRE, TERRA I TU!

El ioga aeri és una disciplina que com a tal va néixer al voltant dels anys 90. Com a disciplina esportiva o física ha evolucionat bastant des del seu inici incorporant nous estils i tècniques.

El ioga aeri és una fusió entre l’art de la dansa, acrobàcia i pilates. 

Podràs trobar dos tipus de aeroioga, un més relaxat que ajuda a la meditació i un altre més intens per a la tonificació muscular.

Al principi, pot donar una mica d’impressió d’estar penjats a la tela, però després del primer contacte, sents el plaer de fer exercicis suspès/a en l’aire.


A les postures invertides, sents com tota la columna s’estira per la pròpia força de la gravetat, la qual cosa et fa sentir una sensació d’alleujament i relaxació. El fet d’estar penjat cap per avall, genera l’alliberament de serotonina, l’hormona de la felicitat, com l'alleujament del pes sobre les teves articulacions, ja que els exercicis es fan sense pes.


En les sessions que t'oferim, inclouen una primera part de marxa nòrdica on escalfem i posem en moviment tot el cos, en un entorn natural magnífic, i una segona part on fem estiraments, una petita introducció a les postures invertides amb el trapezi de ioga i finalment uns minuts de relaxació. Tot això a l'aire lliure i entre oliveres centenàries.IOGA AERI ENTRE OLIVERS

ESTIRAMENTS AMB AEROIOGA

MEDITACIÓ AEROIOGA

AEROIOGA DOBLE DIAMANT

CONNECTA AMB LA NATURA DES DE L'INTERIOR

IOGA AERI ALS PORTS, TERRA ALTA.

IOGA AERI I MARXA NÒRDICA ALS PORTS.

IOGA AERI ALS ARBRES TOT UNA EXPERIÈNCIA.

RELAXACIÓ, CONSCIÈNCIA PLENA AMB IOGA AERI.

EXPERIÈNCIES SALUT I NATURA, IOGA AERI I MARXA NÒRDICA.

Comentaris