OLIVE WELLNESS, NORDIC WALKING - OLI I MARXA NÒRDICA BENESTAR I SALUT

 MARXA NÒRDICA I TAST D'OLI 


AMB AQUESTA EXPERIÈNCIA D'OLI I MARXA NÒRDICA GAUDIRÀS DEL PLAER DE CUIDAR-TE DE CAP A PEUS, PER DINS I PER FORA

MARXA NÒRDICA:

Una activitat física suau que permet treballar la part superior del cos. Una de les activitats més complertes i beneficioses per la salut. La seva pràctica habitual redueix el dolor d'esquena,cervicals, estrès, ajuda a controlar el pes, augmenta la capacitat pulmonar entre molts altres beneficis per la salut.

 

MINDFULNESS:

Es tracta d'una pràctica occidental basada en les antigues filosofies orientals de meditació i relaxació que ens ajudarà a ser presents en cada moment amb atenció plena. La pràctica del mindfulness permet disminuir els nivells d'estrès i ansietat.

Marxa nòrdica i mindfulness són tècniques complementàries que practicarem conjuntament, en un entorn natural de gran valor.

TAST D’OLIS:

Descobreix per què l’oli ha esdevingut un dels aliments més saludables que hi ha.

En un entorn incomparable, a les mateixes finques d’oliveres centenàries o al molí d’oli d’Identitat Extra Virgin Olive Oil, segons preferiu, a través d’un tast guiat aprendrem a diferenciar les qualitats d’oli que hi ha actualment al mercat, descobrirem quins beneficis aporta a la salut l’oli d’oliva i trencarem alguns falsos mites que hi ha al voltant d’aquest aliment.



Comentaris